BETROUWBAAR EN

ONAFHANKELIJK

In de afgelopen 25 jaren heb ik meer dan genoeg kennis, ervaring opgedaan in leidinggevende functies, coachende functies, adviserende functies en controlerende functies en talloze opdrachten uitgevoerd. Met een transparante, eerlijke, samenwerkende werk- en denkwijze , en met directe communicatie werk ik toe naar gestelde doelen en kan dat in teamverband of geheel zelfstandig uitvoeren. Mijn kennis & ervaring in de volkshuisvesting is groot maar daarbij heb ik dit verbreed ook bij onderwijs instellingen, bij zorginstellingen & zorgvastgoed en bij commerciële bedrijven zoals aannemers en projectontwikkelaars.

 

Regli bouwmanagement is betrouwbaar en onafhankelijk. Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en maak daar dan ook graag tijd voor. Direct contact is essentieel en onmisbaar voor een goede daadkrachtige samenwerking en aanpak van de problematiek.

 

Om kennis te delen en krachten te bundelen is Regli bouwmanagement ook actief bij samenwerking met “partners“ om zo een nog breder pakket aan diensten te bieden. Dit versta ik onder het “nieuwe werken”.

Meer dan 25 jaar ervaring

Peter Regli

Peter Regli